loading.gif
mobile-banner-bg

3.Olağan İlçe Kongremiz Gerçekleştirildi.

...
14 Eylül 2008 - Pazar

3.Olağan İlçe Kongremiz Grand Cevahir Otel Kongre Merkezi'nde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Revep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçe Başkanlığımız 3. Olağan Kongresini Başbakanımız ve Genel Başkanımız R.Tayyip Erdoğan’ ın da teşrifleriyle  14 Eylül 2008 Pazar günü Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu kongreye Genel Başkan Yardımcılarımız, bakanlarımız, İstanbul İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda değerli misafirlerimiz teşrif etmişlerdir.

Başbakanımız kongremizde bir konuşma yaparak “Durmak yok, yola devam” mesajını yineledi. Yaptığı konuşmada özellikle dikkat çeken ve teşkilatımızı heyecanlandıran sözü oldukça anlamlıydı.”Şişli’nin havası 29 Mart’ta değişecek.” Başbakanımızın bu sözü ayakta dakikalarca alkışlandı. Özlemlerin biteceğini ve Şişli’nin de AK partili günlere kavuşacağına dair en güzel işareti vermiş oldu.

Bu kongre farklı bir atmosferi barındırıyordu. Yaklaşık 7 seneden itibaren İlçe başkanımız olan Emin Haberdar ilçe başkanlığı görevini Eyüp Çakar’a bırakırken yapmış olduğu konuşmasında oldukça duygulandığı gözlendi. Birlik ve beraberliğin olması gerektiğini her fırsatta dile getiren kurucu ilçe başkanımız Emin Haberdar , birlik ve beraberlik içerisinde Şişli teşkilatının hedeflerine ulaşacağını ifade etti. Başbakanımız, Emin Haberdar’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verirken; kendisine de bir tablo hediye edildi. Kongremizde diğer partilerde az görülen farklı bir güzellik daha vardı. Halef ve selef yan yana gelerek “beraber yürüdük, beraber yürüyoruz” dercesine sahneden tüm teşkilat mensuplarımızı selamladılar. Delegelerin oylarını kullanmasından ve oy sayımından sonra yeni ilçe başkanımız Eyüp Çakar olmuştur.