loading.gif
mobile-banner-bg

Danışma Meclisimiz M.K.M.' de gerçekleştirildi.

...
04 Kasım 2008 - Salı

İlçe kongremizden sonra yapılan ilk danışma meclisimiz Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde yapılarak ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle teşkilatlarımıza tanıştırıldı.

Yeni ilçe yönetimimiz birlikte ilk Danışma Meclisi toplantımızı 4 Kasım Salı günü akşam saat 19.30 da Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik. İlçe yönetim kurulu üyelerimizin, kadın kolları ve gençlik kollarımızın, belediye meclis üyelerimizin ve mahalle teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen danışma meclisimizde açılış konuşmasını İlçe Başkanımız Eyüp Çakar yaptı. Konuşmasında yaklaşan yerel seçimlere değinen başkanımız teşkilatımızın sorumluluklarının bilincinde olduğunu ve yerel seçimlerde mahalle teşkilatlarımıza büyük görev düştüğünü belirtti.

Danışma Meclisi’nde İlçe Başkanımız Eyüp Çakar, tüm mahalle başkanlarımızı tek tek sahneye davet ederek mahalle teşkilatları adına kendilerine Şanlı Türk Bayrağımızdan hediye etti. Mahalle başkanlarımız bu anlamlı hediye karşısında oldukça duygulandılar. Mahalle başkanlarımız bayrağımızı başkanımızdan almaya giderken heyecanlı oldukları görülüyordu. Bayrağı alan mahalle başkanlarımız bayrağı öpüp alınlarına sürdüler. İlçe başkanımız son 2 bayrağı ise ilçemizden sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Ülgen Yasin’e ve kurucu ilçe başkanımız Emin Haberdar’a verdi. Danışma meclisimiz Başkanımız Eyüp Çakar ve mahalle başkanlarımızın fotoğraf çekimi ile sona erdi.